EL CAP DE SETMANA DE LES DOBLES

Aquest cap de setmana, mentre alguns masques feien mitges de muntanya per Collserola, d’altres feien mitges urbanes a Bèlgica i d’altres descansaven, uns quants masques han participat a dues curses urbanes de l’àrea metropolitana: La Lluis Companys (disputada el dissabte 2 d’octubre) i els 10 km ciutat de Cornellà (disputada el diumenge 2 d’octubtre).

Ambdues curses puntuaven doble a la lliga championchip, i alguns dels masques (Gisela, Navete, Mario i Anxo) han volgut provar de fer doblet.

CURSA LLUIS COMPANYS

Cursa a dues voltes molt recomanable. El preu de 3 euros, els regals, el tracte, i l’ambient la fan altament recomanable, el recorregut una mica dur però molt divertit, i si es coneix per endavant pot permetre fer un bon temps i tot.

La representació masca va ser força nodrida amb tres debuts pletòrics (tots tres de la família Tejedor-Senosiain). A continuació repassem la representació masca:

Navete (26:46): Com a primera espasa no va fallar. Va aconseguir plusmarca masca a la prova i va tenir els nassos d’esprintar a la guanyadora (mascada en tota regla). Amb el seu gran cap de setmana s’ha col·locat de ple en la lluita per la classificació general masca.

Anxo (27:07): Just la setmana que intentava començar a recuperar sensacions va i arriba refredat a la prova. Tot i això la cursa li surt molt millor del que esperava i pot seguir (de lluny) al gran Navete. Molt content pel resultat i pels punts aconseguits.

Mario (29:32): Un altre masca que ha volgut doblar (amb la idea de passar a puntuar a la classificació per equips !!!) En la primera cursa del cap de setmana va fer un gran registre i va aconseguir arribar per davant de l’Enric Joan (aquest cap de setmana al Mario l’han perseguit els joves masques !!).

Enric Joan (30:32): El crack de la cursa !!! Segon en la categoria sub 13 anys. 90è de la classificació general, una bèstia !!! Quin gran debut i quin gran futur esportiu té aquest crack !! Felicitats Enric Joan !!!

Leo (35:21): La Leo, juntament amb l’Enric Joan, van sortir de ..... primera línea !!! quins animalots !! Va fer una gran cursa i va obtenir un gran resultat que l’ha permès passar al capdavant de la classificació masca femenina !!

Gisela (37:58): Una altra masca que volia doblar. Va fer la cursa guardant forces pel diumenge i va arribar molt sencera. Una llàstima que el refredat que duia a sobre no va fer més que empitjorar i no li va permetre córrer diumenge !! Com a bona masca el seu únic pensament era...hauria d’haver aprofitat i apretar més avui !!!!

Eloi (38:30): L’altre crack de la cursa !!! Com el seu germà va arribar esprintant i sobrat. En la categoria sub 13 va quedar 4art (a un pas del podi) tot just 10 segons per darrere del tercer classificat. Una altra enorme promesa de l’esport Sant Andreuenc i masca !! Felicitats Eloi !!!!

Enric (44:14): El tercer membre de la família Tejedor- Senosiain en debutar. La primer a volta la va fer a un molt bon ritme, però la segona se li va travessar una mica. No obstant la duresa del recorregut del seu debut, com a bon masca va saber patir fins al final !!!! Felicitats Enric !!! Entre la tornada al futbol i les curses aviat estaràs com un toro !!!

10 KM CIUTAT DE CORNELLÀ

Una altra cursa molt recomanable, bon preu, bona organització i bon recorregut (potser un pèl llarg). Això sí la cursa té alguna rampeta intermitja que no la fa gaire apte per MMPPs.

Com el dissabte, un bon grapat de masques s’hi van presentar amb les millors intencions possibles.

Anxo (39:25...): Es va presentar una mica pitjor que dissabte però amb les mateixes ganes de fer-ho bé, intentar seguir al Navete i aconseguir el màxim de punts. Al final no només el va poder seguir sinó que el va enxampar a falta d’1 km i va accelerar per superar-lo a meta. Llàstima que el chip hagi tornat a fer de les seves i no li hagin descomptat el temps de sortida...... (Presi tens res a veure??)

Navete (39:17): Va fer una altra gran cursa, un altre sub 40 al sac i fàcil. Va passar davant de l’Anxo al km 4,5 i allà s’hi va mantenir fins al 9. El mamón també va sprintar com un salvatge i més al veure que a l’Anxo li feien fintes a l’entrar a la pista d’atletisme !!! Gran marca i millor collita de punts.

Joan (40:18): La bèstia del dia !! Quin crack, quina evolució de marques !! El sub 40 ja el té a les mans (la cursa era un xic dura i una mica llarga). Cal dir que no va passar al Mario en cap moment (ja que el Mario amb vista ja va sortir per darrera). Va quedar 5è de la categoria i per tant aquest cop no va “pillar” !! No passa res Joan, la majoria no hem pillat, ni pillarem, mai de la vida !! Ànims crack que la teva evolució no pari !! (Amb seny però).

Xavi (41:43): Bona marca pel Xavi que busca recuperar sensacions i sobretot, sobretot, tornar-se a creure que pot baixar de 40 (com tots sabem de sobra que pot fer). Com sempre va sortir com una exhalació el primer de tots els masques !!! Xavi tots, menys el patata, confiem en tu !!!

Mario (42:11): Bona cursa del Mario, més tenint en compte l’esforç del dia abans. Com tots els que van doblar es va notar pesat de cames i això el va impedir seguir al Joan. Amb els punts aconseguits ha assolit el seu objectiu d’entrar al top sis de la classificació masculina !! Felicitats Mario !!

Jordi (42:49): Tot i fer una bona cursa i una bona marca se’n va anar amb males sensacions. Està entrenant bé i es troba bé als entrenaments (que ara fa de matinada) però a les curses no acaba de rendir com voldria. No et preocupis Jordi tot arribarà, segueix entrenant i persevera !!!

Carles Rosell (45:13): El fet que fos un xic llarga i tingués 1,5 km de pujadeta va impedir al Carles baixar dels 45 min. Poc a poc va recuperant sensacions i es va trobant millor. I per si això fos poc, a més no para de sumar puntets!!! Un autèntic crack !!!

En definitiva un bon cap de setmana amb dues curses altament recomanables per tot plegat i durant el qual els masques ens ho hem tornat a passar teta, com sempre !!!


Felicitats a tothom i a seguir gaudint de les curses i de tot plegat !!!

1 Comentaris:

TIRIS ha dit...

FELICITATS A TOTS... esteu fatal els que heu doblat, fatal, però fatal!

I si, Anxo, l'ombra del presi és molt allargada i ja saps que tinc contactes al championchip...