CAP DE SETMANA INTENS

Aquest cap de setmana els masques s'han repartit per tot el territori català i ja estan afinant per afrontar el final d'any...

CURSA DEL CAVA

Tres masques s'han desplaçat a córrer aquesta misteriosa cursa del país del Cava.

Un recorregut de gairebé 13 km entre Vilafranca i Sant Sadurní, amb pendents sinuoses i continuades per la carretera que fan el recorregut una mica àrid i impredictible acompanyats de vinyes i masies.

Força ben organitzada, començant a les 11 del matí cosa que es va agrair donat que el fred comença a apretar. Aaron (48:47), 32è de la general. En el debut de l'Aaron com a Masca oficial, no defrauda i deixa ben clar que no pensa donar treva encara que sigui un nou vingut. Es marca un magnific temps i arriba a l'sprint per què "s'ha picat". Així és com s'ha de debutar! Tot un masca!

Leo (1:03:36), 7ena de la seva categoria. La Leo es planteja fer una cursa per sota de 5 el km. Com a primera espasa femenina del club, no defrauda i fa un temps impressionant. Recull un munt de punts per les masques femenines i és tot un exemple de tenacitat!

Mak (1:07:25), 10ena de la seva categoria. La Mak li té por a la cursa i va "A veure què". Al final es troba amb una cursa més dura del que es pensava i decideix ser prudent mantenint com pot el ritme i esperar que vagin caient els kms.

Un bon matinal atlètic que acaba amb coca i, com no, amb un brindis amb cava!

CURSA GERMANES HOSPITALÀRIES (GRANOLLERS)

El presi i el Xavi es van desplaçar a Granollers a descobrir aquesta cursa que s'organitzava per primera vegada, i val a dir que van quedar molt contents de l'organització, del tracte i del recorregut. Cursa de 10 quilometres (al final van ser uns 10,300) tota pel costat del riu i per passeig de sorra, sortint i arribant a la pista d'atletisme i amb botifarrada final.

CALVOKABRON (39.33) Gràcies a la poqueta gent que va participar va aconseguir quedar 6è de la general i a poquet de pillar copa, i veient tota l'estona als de davant, una sensació diferent la de còrrer amb el grupet capdavanter...

XAVI (47:07) Tornant a tenir bones sensacions, enfila un parell de mesos en els que intentarà fer moltes curses per ajudar als masques a fer punts i punts per la classificació general, ànims Xavi!

Una cursa que val la pena repetir, i que esperem que l'any vinent es torni a repetir, ja que a més a més tots els fons recollits són per una bona causa! TORNAREM

A més a més dos masques més es van desplaçar a CASTELLDEFELS per realitzar la cursa del mediterrani.

El TORI va fer la cursa de 10 qms. amb un fantàstic crono de 44:57 i el JUAN va fer la mitja marató amb un temps de 1h 44'.

FELICITATS A TOTS I TOTES i a tope amb la recta final de l'any.