SANT MUÇ-RUBÍ

El passat diumenge 9 d'Octubre els Masques es van desplaçar a Rubí per realitzar la seva cursa. Un matinal molt ben organitzat, amb curses infantils, amb un circuit (tot i ser un autèntic trencacames) molt maco i força divertit, dutxes i premis per molts corredors...

DESTACAR el debut amb la samarreta masca dels germans Tejedor (Eloi i Enric Joan), que van demostrar que en una cursa de 1.400 m (se'ls hi va quedar curta) es pot fer un sprint salvatge a falta de 50 metres de meta i avançar a un munt de corredors sobre la mateixa linea d'arribada, si és que són uns masques!!!!
FELICITATS NANOS!

La progressió brutal del Joan (ja és un primera espasa en tota regla, i el Casera només pot veure-li el cul de lluny), que en una altra espectacular cursa es torna a apropar al sub 40 -a la propera ho farà i en breu ho destroçarà- i torna a pujar al podi i porta el nom de Masques al costat de clubs de tota la vida...QUE GRAN JOANET, QUE GRAN!

La resta de masques van patir les pujades i les baixades però tots van finalitzar la prova amb la sensació d'haver-ho donat tot i amb ganes de tornar l'any vinent, bè, tots no: vam veure el JOAN MARC al vestuari destroçat dient: NUNCA MÁS, NUNCA MÁS...

CALVOKABRON (40:05) JOANET (40:32) CASERA (42:25) DANI (43:39) QUEEN (45:48) MAURA (46:06) VICENTE (46:32) TORI (46:52) JORGE (47:23) PEDRO (49:10) VICTOR (49:43) JOAN MARC (50:08) LEO (50:28) JUAN (50:30) RAUL (52:40) JAVI (54:12) AVI I FORMIGUETA (1:02:22)

Tot es va rematar amb un gran dinar en que vam poder compartir experències amb més masques que es van apuntar a jalar i no a la cursa.