MITJA DE COLLSEROLA I MITJA DE SANT CUGAT

A PART DE LA MITJA DE BRUSEL.LES (mirar la crònica a sota), aquest cap de setmana hem tingut dues més a Catalunya (la de Sant Cugat i la de Collserola) amb representació masquil.

MITJA DE MUNTANYA DE COLLSEROLA

El diumenge 3 d’octubre, i organitzat per la UEC d’Horta, es va celebrar el XIII Itinerari Mitja Marató Parc de Collserola (circuit permanent). La sortida i arribada està situada al velòdrom d’Horta. La cursa ascendeix cap a la Font de la Marquesa per davallar cap a Can Cerdà i Can Borrell. Una mica més avall el recorregut entra en el bosc de Can Borrell per senders molt bonics amb fortes baixades i pujades. Tornem a sortir a Can Borrell direcció Sant Medir i d’allà, quasi 8 kms. en constant ascensió, pujem cap a Vista Rica i el turó de Sant Cebrià, on es pot dir que comença la baixada cap al portell de Valldaura i el velòdrom. Aquesta darrera baixada és molt tècnica.
La prova s’ha desenvolupat amb un temps esplèndid i molt solejat. Llàstima que el començament de la prova és fa per un sender que, degut a la gran quantitat de participants i a la forta pujada, t’obliga a tenir que caminar una estona al principi, però la resta està perfecte: l’organització i el recorregut.
Del nostre Club Masques hem tingut com a representants a Pedro i Vicente. Pedro va realitzat la prova amb un temps de 2h. i 16 minuts, i Vicente en 2h. i 1 minut. Tenim en compte la distància de la prova i amb un recorregut força exigent podem parlar de bons temps. El més important és que hem gaudit molt de la natura i hem lluitat per superar-nos a nosaltres mateixos. Ho hem passat molt bé i no hem patit massa degut als bons entrenaments realitzats durant els dies i mesos anteriors a la prova.

MITJA DE SANT CUGAT

(Las series sorpresa han funcionat) Tot i que la Mitja de Sant Cugat és un autèntic trenca cames el Carles Reboll ha fet record, 1:42 hores, millor marca personal a la mitja y 6é de la seva categoría, i els 5 primers han pillat copa, es repeteix la maladicció d'Olot, llástima!
El temps del Juan ha sigut 1:47.

FELICITATS A TOTS!!!!!

1 Comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, Vicente em sembla que podries fer la mitja de collserola amb els ulls tancats. Molt bé!.
I tu Pedro, ja veig que "la cabra tira al monte",...

Jordi Orozco