CRONICA LA GARRIGA

El diumenge 1 de maig, dos masques van participar a la 17ª edició de la Cursa de Fons que organitza el Club Les Tortugues sobre una distància de 14 kms bàsicament per camins de muntanya. Es va llevar el dia apropiat per a curses amb desnivell i sense (des del meu punt de vista), bona fresqueta i un sol encongit, per tant només calia cames i el coratge que ja se li suposa a un corredor popular. L’ocasió em va permetre conèixer en Jordi que corria a la seva pàtria (els masques depassen fronteres), justet per a desitjar-nos sort abans de la sortida.

La cursa és exigent, sobretot en el seu tram mitjà (hi ha unes rampes trencacames que agafen ganes de renegar de la fe de córrer), però en general és afable i alhora agradable a la vista del paisatge. L’organització molt correcta en tots els seus aspectes i cal valorar, la mida de la participació doncs garanteix unes condicions que de vegades es troben a faltar.

En Jordi Espinar va fer un temps de 1.03.10 la qual cosa el va situar en el lloc 50 de la general i en Carles Rosell, va arribar amb el crono aturat amb el temps de 1.08.47 (117è i atenció, 9è de la seva categoria). Amb en Jordi ens vam acomiadar fins la propera entre mossegades de botifarra. Un plaer la companyia i també la cursa (missatge pels que interpreten la meva cara a l’arribada).

Carles Rosell