CRONICA CANET-RACE



El Carles i el Jordi Maura han participat a la Canet Race 2011.
Cursa del 10km pels carrers de Canet donant 2 voltes a un circiut de 5km. Una cursa força exigent.
A la sortida el Carles com bon masca ha marcat un ritme fort, eren 2,5km de pujada seguida. D'allà anar baixant fins el km 5 trobant falsos plans, fortes baixades, punts amb asfalt mullat, corbes de 90 graus i alguna curta pujada molt malèvola que et trencava el ritme.

Per part del Jordi ha fet marca personal amb un temps de 48:01. Les segones parts de les curses són clarament el seu fort. La primera volta ha estat per comprovar el recorregut de la cursa i la segona volta per mirar de millorar.
De la sortida al km 1,5 ha anat mantenint un ritme constant (pujada), fins trobar a la ultrafondista, Alexandra Panayotou, la qual realitza mascades com: 2010 km en 31dies o fer els Pirineus, 1000km, en 12 dies. L'ha acompanyat. Ha estat una companyia molt grata, compartint sensacions i escoltar la veu de l'experiència que sempre ajuda per futures "ultra" o si més no sommiar de fer-ne alguna. A partir del km 7 ha realitzat un atac fins a la meta, aconseguint que ningú m'avancés, una mascada descomunal.
Cursa que val la pena repetir.

CARLES ROSELL 46:05
Poca cosa he d'afegir, doncs comparteixo la descripció i la valoració d'en Jordi. Per tant, exigent sí però amb prou atractiu per a recomanar-la. Potser som els primers masques que estrenem la Canet -race, si és així una petita fita. Cal dir que la meva arrencada inicial ha estat una foguerada per a engrescar la ferralla, després s'ha imposat la prudència doncs el circuit ho recomanava. Entretant en Jordi s'ho feia amb la ultrafondista de tu a tu (l'he vist) i després fa marca (bravo masca!).