10KM NOCTURNS L'HOSPITALET


El passat dissabte 30 d'abril un total de 10 masques van participar a la II Cursa Nocturna Sport de l'Hospitalet de Llobregat.
La recollida de dorsals tenia lloc al centre comercial Gran Via 2: per un dissabte la lycra predominant a aquesta
"Gran Sufície" era la de l'equipament dels corredors!
Hem de dir que tot i que l'organització havia previst uns 4000 participants, finalment van fer curt, no només de talles de samarretes i de bosses del corredor, sinó també d'imperdibles!!
El recorregut consistia en dues voltes de 5km (ja que també hi havia la possibilitat de fer la cursa de 5), sortint de la Plaça Europa, seguint pel carrer de les Ciències, cap a l'Avinguda del Carrilet i tornant cap a la Gran Via, passant per llocs tan emblemàtics com aquell edifici blau amb lletres grogues on el Patata va decidir anar a fer un riu d'última hora (o a comprar una skruvsta?).

De la cursa destacarem el següent:
La participació de l'
Anxo embolicat amb tots els compressius possibles, intentant evitar trencar-se del tot els isquios, sortint-ne victoriós, i a l'hora aconseguint que el Marc no el guanyés (tenint en compte que ha deixat clar en repetides ocasions que en té prou amb una sola victòria...). Cal dir, però, que el Patata va fer marca personal, i va comunicar que el seu proper objectiu era assolir la marca del Tiris!.
La marca personal de l'
Òscar Torija, que ja té el cap en les vacances d'estiu i està estudiant el terreny per participar en curses fora de Catalunya, per això d'escampar el nom masca a altres contrades (o era per anar a les festes dels pobles?? ;-).
També la marca personal de la
Gise, que en la seva segona cursa de 10km de l'any, anava amb intenció de baixar de l'hora, i no només va aconseguir això, sinó que va millorar el seu temps en 6 minuts! Està clar que això de no haver de matinar va ser clau!
El
Pau, tot i que va arribar amb ganes de baixar de 39' (amenaçant amb deixar "l'atletisme professional" si no ho aconseguia), va haver de conformar-se amb un temps de 40:01... Pau, ni de broma abandonis!
La quarta marca personal va ser la del
Missis, que va aparèixer per l'Hospi junt amb el Navete i el Kaiser, tots dos també en plena forma, per deixar clar com fan les coses els de Sant Andreu! i un altre masca que continua fent bons temps és el Carles, fent camí cap un futur podi!
La
Paqui va haver de còrrer amb un bon refredat però això no va ser impediment per marcar-se un bon temps, i l'Albert (descuidant-se el dorsal a casa) va acabar trencant-se... esperem que t'hagis recuperat!

Anxo 37:26
Patata 37:39
Pau 40:01
Navete 40:52
Missis 42:06
Carles Reboll 43:50
Tori 45:35
Paqui 52:11
Kaiser 52:36
Gise 55:31

Al final de la cursa oferien fideuà als corredors, però ens vam limitar a fer cua per l'aquarius i prou (3000 persones menjant fideus!). Potser l'any vinent!