ELS MASQUES A BOMBERS 2009!!!!!

Aquest diumenge 5 d'abril un total de 15 masques van finalitzar la cursa de bombers, fent evident que aquest club, d'aquí a poc es convertirà (si no ho és ja) en un club de referència a nivell mundial!.
A continuació veurem com es van repartir els temps d'aquests grans atletes.
Menció apart mereix l'aparició de LA primera MASCA femenina, Sara: gràcies per obrir la porta a futures Masques atlètiques!!!!


ANXO (38:46). És evident que la seva tàctica de petar a tothom durant els entrenos li està funcionant, ens mata i clar arribem a les curses fets una merda. FELICITATS, per una millor marca personal.

ALEIX (39:38). Còrrer la seva cursa va fer que volés per l'asfalt i aconseguís convertir-se en un home sub 40:00, l'any vinent estic segur que la farà amb el vestit de bomber i tornarà a baixar d'aquests 40 minuts.

TIRIS (41:05). Ha descobert que només amb les pastilles que es fot i sense entrenar no aconseguirà el nivell adequat per lluitar amb el Chema Martinez, tot i que el pentinat ho porten igual.

BOB (42:17). Tantes hores a la eliptica a part de possar-li un culet maquíssim ha fet que mantingués un molt bon nivell de forma.

NASCLETE (42:23). L'home que menys entrena del món i millors resultats aconsegueix, serà que retalla totes les cantonades????. No, segur que no!!!!

MISSIS (42:30). Continua l'ascens imparable de l'home que va venir de les muntanyes per convertir-se en un autèntic tragamilles de l'asfalt.

QUEEN (42:31). L'home més regular que he vist en la meva vida, sigui la distància que sigui, sigui el recorregut que sigui, és l'home rellotge!!

RUBEN (42:56). Amb una rebaixa de dos minuts sobre el seu temps, es converteix en la persona que més millora ha fet en els últims 25 anys d'història d'aquesta cursa!!!!!

BERNIE (43:07). Les seves interminables sèries al riu besos van aconseguir que el pas per la gran via fos com un passeig per ell.

TONI (43:24). Ha nascut una estrella, els bons consells de l'amic Juan estan fent que el carrer Fabra i Puig sigui el lloc on més estrelles atlètiques per metre quadrat podem veure.

JORDI (43:30). L'home que s'auto-apunta a un club d'atletisme coneixent només a uns dels membres, nano no saps on t'has ficat, aquesta gent està molt malament del cap. BENVINGUT a una gran familia!!

POLLATOS (45:05). Va tornar a volar un pollastre per Barcelona. A aquest pas t'haurem de canviar el sobrenom i dir-te falcó. Felicitats Poll per continuar amb una progressió espectacular.

ENANO (47:02). Gràcies a l'ajut de dues genolleres espectaculars es va convertir en u autèntic home biònic.

JOAN MARC (54:10). L'home que es va passar tota la cursa de bombers pensant: per què vaig sortir dijous a entrenar amb aquells bojos que es possen a fer series a la diagonal? per què?.
SARA (56:17). La tàctica de la Sara és clara, la propera cursa passarà al Joan Marc, la següent a l'enano, després caurà el senyor Poll......i així fins passar-li la mà per la cara al mateix Chema Martínez. VICTÒRIA ÉS FEMENÍ!!!!!!!!!!!!! FELICITATS SARA!

FELICITATS A TOTS I TOTES.!!!!!!!!!!

8 Comentaris:

TIRIS ha dit...

Em falta el temps de la Sara, si algú ho sap, que me'l passi o modifiqui ell mateix la cronica.

APA SIAU!!

Bob ha dit...

A títol personal, només puc dir que estic molt satisfet de com va anar la cursa, fa una setmana no creia que la pogués corre i al final es va poder fer a bon ritme i per sobre de tot sense dolor al genoll, no puc demanar res més. Felicitats a tots!
Per cert Tiris ja et pots anar currant un bon recurs veient que no t´han homologat la marca a la lliga d´internet. M´arriben veus que el senyor Misis a contractat ja els serveis d´un advocat perquè no està disposat a perdre la primera plaça als despatxos.
SALUT

Anònim ha dit...

Es nota que sou nous en aquest mon: Tant parlar dels temps i no us heu assabentat que el recorregut feia baixada???

Anxo ha dit...

Jo també voldria dir la meva jejeje.

La cursa va estar molt ben montada (em va sorprendre positivament, aquest any no esperava que la organització funcionés tant be !!).

La cursa en sí se'm va fer duríssima. El millor: la companyia !!! M'ho vaig passar molt bé amb tots els masques i tots els companys que si van afegir (els companys del kanku, els amics, etc.)

Pel que fa al company anònim (al qual convido a unir-se a al nostre club de "novatos") li faig tres puntualitzacions:
1. Efectivament la cursa és molt ràpida (tipus pineda o cornellà) per això molta gent fa marca.
2. No crec que es noti gaire que siguem "novatos", ja que la majoria fa anys que correm. En qualsevol cas la crònica no es centra en els temps, sinó que els pren com a referencia per fer comentaris "jocoso-festivos".
3. Realitat física: qualsevol cursa que comença i acaba al mateix punt puja els mateixos metres que baixa. Bombers no fa baixada, al final baixa allò que ha pujat al principi ;-P.

Bé companys us emplaço a tots als entrenos habituals i espero que tornarem a coincidir uns quant a la cursa de Montmeló.

P.D. EL dinar va ser genial !!!!!!!! El proper cop no hi pot faltar ningú !!!!

TIRIS ha dit...

SENYOR BOB: com que se que la justicia va molt lenta, he decidit, per tal de recuperar els punts que m'han tret tan miserablement (Missis quants diners vas pagar a la organització de Bombers?) apuntar-me a la cursa de Canovelles (13 d'abril), algú s'anima? hi ha botifarrada!!!!

Aleix ha dit...

Felicito al Tiris per la crònica i seguirem entrenant per baixar marca!!

Espero a la pròxima apuntar-me al dinar i tot!!!!

El porquet ha dit...

Aquí el líder dels Masques a la lliga Championchip!!!! (deixeu-me fardar ara que puc). No t'ho volia dir Tiris, però he contractat els serveis del bufet d'advocats Laporta i Associats SL. Al loro!!!! indundarem la justícia esportiva i ordinària de recursos i maletins per tal de seguir mantenint la privilegiada posició!!!!

Moltíssimes felicitats a tots! La veritat és que cada dia surten Masques de sota les pedres.... el que va començar com una conya acabarà sent més que un club!!!! (ho sento, no puc parar de posar referències culers.... és que després de l'espectacle d'ahir).

Només hi veig un petit problema... tots vestim la T de triomf.... Al loro però!!!!! En aquesta cursa ja va aparèixer la primera mossa!!!! Sara.... amb tota la mala intenció del món...tens amigues?????

Apa-li, ens veiem aviat (als entrenament no, que em lesiono, ni a les curses que puntuen poc). Aviso, que, d'aquí a final de temporada només sortiré a l'asfalt a les curses que puntuen triple!!... I a la Cuita el Sol!!!! (el meu terreny!!!, algun altre valent s'hi apunta?).

Ruben ha dit...

Perdoneu el retard, però val més tard, que mai.

Gran jornada inaugural del club. Per participació, millors marques personals, i final amb dinar de germanor.

Personalment, molt satisfet amb el resultat de la meva cursa. Bona organització i un temps molt millorat inesperadament. Vull agraïr la seva important feïna a l'Òscar i a l'Albert, ells van fer-ho possible, marcant un ritme desde l'inici de la cursa i em van arrossegar fins passada la meitat de la cursa. Després l'orgull va fer soportable el patiment d'un ritme suficient per baixar dels 43'. Gràcies companys!!

Ens veiem aviat, entrenant per properes cites.

Salut i cames,

Ruben.