VILADECANS 2011

VILADECANS 2011

Fred, fred i fred!
Si haguéssim de resumir en poques paraules l’ambient amb el que els tres Masques (Formigueta, Javi i Avi) es van trobar en arribar a la sortida, les que encapçalen aquesta crònica ho definirien a la perfecció.
A banda d’això, bona organització, amb unes cues raonables (tant a la recollida de dorsals com al lliurament de la bossa -molt gran i carregada d’obsequis!-). La sortida, una mica multitudinària, va fer que la Formigueta, per tal de poder córrer al seu ritme i treure’s del davant als més lents, fes el primer quilòmetre (arrossegant a l’Avi) en 5’10, cosa que, misteriosament, no va pagar posteriorment, marcant a l’arribada uns excel·lents 27’03.
Per davant, en Javi, sense pretensions de fer un sub-20 abans de sortir, quasi ho aconsegueix, enregistrant un 20’30 final que el va deixar molt satisfet.
Recorregut pla, totalment tancat al tràfic, amb avingudes d’anada i tornada, llebres amb globus marcant diferents ritmes, facilitat d’arribar i aparcar… una cursa per a tenir en compte en properes edicions.