CURSA DEL RIU RIPOLL 2011

El dia de Sant Esteve, 3 masques es citaren a les 9:15 del matí amb l’objectiu de cremar els excessos acumulats durant els dies anteriors i deixar lloc als que previsiblament es produirien en el dinar d’aquell mateix dia. I una inmillorable manera de fer-ho era corrent els ja coneguts (o desconeguts per un d’ells) 10 km de la cursa del riu Ripoll, a Sabadell.
Es tracta d’una cursa molt maca amb gran part del recorregut per sorra, tot resseguint el riu, el qual atravessarem un total de 8 vegades, i amb un darrer kilòmetre amb 2 fortes pujades enllaçades i una volta completa a la pista d’atletisme per acabar sobre la gespa de l’Anella atlètica de Sant Oleguer. Un traçat per disfrutar, o bé per patir si voleu fer marca, si ho feu tingueu en compte que no hi ha (almenys en aquesta edició) catifa de control de temps a la sortida, sols a l’arribada (així que procureu sortir de ben endavant).

A diferència d’altres edicions, aquest any les condicions atmosfèriques han ajudat i la cursa s’ha fet rápida. Anem a veure com els hi ha anat a cadascun dels masques:
Pau (40:09) surt fortíssim a l’inici (cert, no sap sortir d’altra manera) i veu els primers durant el primer tram de la cursa. Fent un bon recorregut es queda a propet a propet del sub40 i demostra que cada any que la fa millora el resultat en aquesta cursa. Negligència? Podria ser, però l’haurem de tenir en compte en la imminent cursa dels Nassos.
Dani (48:57) amb l’objectiu d’ajudar un company en Ruben a millorar el seu temps en 10 km planteja una cursa a ritme i de control… i aconsegueix el seu objectiu al entrar plegats en meta i aconseguir rebaixar la mmp d’en Ruben en més de 7 minuts! A més de quedar encantat amb la cursa i amb les sensacions d’una bona tirada de cara al dia 31.
Pablo (59:35) el primer o el segon dels Campo, segons es miri, torna a Sabadell per fer una 10k després d’uns mesos i abans de sortir diu “tardaré una horeta…”. Dit i fet, demostra que on n’hi ha en queda i d’on li ve la genética a en Pau i es marca un sub60 prenent-se temps per saludar al fotògraf de les pistes, olé ell!


DANI