CRÒNICA TRIATLO CALAFELL 2011

El passat diumenge 25 de setembre uns quants masques es van desplaçar a Calafell a fer la seva triatló (en dues distàncies Sprint i olimpica). Van disfrutar d'alló més en un dia esplèndid (potser una mica massa calor cap al final) i van finalitzar la temporada de triatlons amb molt bones sensacions i amb ganes de més. El circuit -tot i els canvis d'última hora- era força ràpid i còmode per rodar amb la bici i còrrer... S'ha de millorar alguna coseta, però tornarem!

ANXO I CALVOKABRON. Els dos van realitzar la triatló en distància Olímpica. A les 7 del matí es van trobar al port de Calafell amb cara de son i amb una mica de fred... Un cop a boxes descobreixen amb sorpresa que han canviat el segment de natació i el segment de cursa a peu, doncs... cap problema, si s'ha de fer es fa!
La part d'aigua la superan sense més incidències que "un parell" de cops, i en la part de bici els dos agafen un peloton que els fa portar un molt bon ritme i aconseguir no patir massa i arribar amb energies a la seva millor disciplina...
És aquí on el Calvo té un petit problema amb una jutge que el vol desqualificar, però després d'un canvi "amigable" d'opinions, aconsegueix seguir en competició; a la part de còrrer es troben de seguida els dos, i agafen un molt bon ritme de cursa que els permet avançar a cadàvers tota l'estona, el Calvo és el primer en llençar un atac, però és neutralitzat en el qm. 6, quan l'Anxo llença el seu atac que sembla definitiu, però el calvo revifa i el torna a atrapar al qm.8. És llavors quan es produeix un "pacto de caballeros" i decideixen arribar junt a meta amb un fantàstic crono de 2h24'. i amb un somriure a la cara de feina ben feta. FELICITATS ALS DOS!

La triatló Sprint va ser l'encarregada de veure la participació de tres masques LA LEO, EL ISIDRO I EL MANOLO. L'Isidro i el Manolo, van desapàreixer des de el primer moment, i només els vam veure a l'última volta de còrrer, això demostra la velocitat a la qual van realitzar la prova. Tot i que ells diuen que els hi falta entreno, van fer una magnífica competició i , si poguessin entrenar una mica més, estarien amb uns temps encara millors. FELICTITATS ALS DOS.
LA LEO (quina masca en tota regla!), no es va acabar de trobar del tot còmode, des de el principi de la triatló, masses cops a la seva millor part van fer que arribes una mica estressada a la part de bici on, al no poder agafar cap "pelotón", va patir més del que li hauria agradat, tot i així quan va arribar a la part de còrrer, va començar a avançar noies cadàvers i va acabar amb bones sensacions, gens cansada i amb ganes d millorar a la bici: el dimarts ja estava treballant al gimnàs! GRAN LEO, MOLT GRAN!

GRÀCIES A TOTS ELS SUPORTERS QUE VAN VENIR A FER FOTOS I A DONAR ÀNIMS, sense ells no seria possible tot això!