CANOVELLES

El passat dilluns 25 d'Abril (dilluns de pasqua) 10 masques van anar a Canovelles a fer-li espai a la mona...tot realitzant la cursa de 15 quilometres que s'organitza en aquesta localitat...
Una cursa molt ben montada i que cada vegada dóna més motius per anar a gaudir-la (patir-la); 5 quilometres d'asfalt et van portant cap a la muntanyeta on (despres d'una forta pujada inicial) vas gaudint d'una cursa de muntanya no excessivament dura però amb alguna pujadeta interessant, al final 3 quilometres més d'asfalt que et porten cap a l'arribada... XULA, BEN MONTADA I AMB INTERES PER SEGUIR AIXÍ.

PEL QUE FA ALS MASQUES:

ANXO (1:02:07 ) Continua intractable el paio! està en un estat de forma brutal, i ja comença a pensar en fites més importants...oju, que vol atacar moltes MMP!!!!

XALE (1:02:51) Ha tornat! la bèstia ja està aquí...després de passar per l'infern de Mataró, després de ser un cadàver durant una temporadeta, sembla que el bon temps està fent que revisqui el monstre, i això només ha fet que començar...QUINA POR!

CARLES (1:11:20 ) No se'n perd ni una! Cursa que hi ha, cursa que apareix el Carles, ja sigui de 5, de 10, mitja, de muntanya...res li fa por! FELICITATS CARLES!

TIRIS (1:19:05) Intenta dissimular el pajaron, fent una cursa rara-rara-rara, surt a muerte 5 qms. torna enrera a buscar a la formigueta, l'acompanya una estona, apreta fins agafar la Leo i l'Albert, els acompanya, torna a apretar, per agafar el Tori i el Jordi Maura... en definitiva com a mínim no abandona i fa puntets pel club...QUIN PAIO!

MAURA I TORI (1:20:35 ) S'acompanyen mutuament i gaudeixen -potser el Tori no tant- d'una cursa xula i divertida...

LEO I ALBERT (1:20:49 ) Que quedi clara una cosa, la Leo no volia ajuda de l'Albert, que després anirà dient que si jo ho he fet per tu, que si tal, que si qual... no, no la Leo li agrada anar sola i no necessita ajuda de ningú! jejeje, a més a més ja en té prou amb donar-se cops amb el dorsal...

FORMIGUETA I AVI (1:39:20 ) Tot un repte per la Formigueta, tenia una mica de por al principi, però assoleix l'objectiu de forma espectaculargràcies a l'ajuda brutal de l'Avi, i baixant de 1h 40!!!!. FELICITATS FORMIGUETA!

BUTIFARRADA FINAL I CERVESSETA, que més es pot demanar?????