2a pujada nocturna a la Mola

Els Masques al cim de la Mola
Ahir, dissabte 26 de març de 2011, vam celebrar la 2a edició de la Pujada nocturna a la Mola. A les 19:00 hores quedàvem a l'estació de Sant Andreu Arenal per a encarar els cotxes cap al Vallès. 

Després d'una magnífica volta turística per Matadepera gràcies als beneïts GPS's vam trobar el nostre punt de sortida i cap amunt. Eren les 20:30 hores aproximadament. Hora d'encendre els imprescindibles frontals!

La pujada va transcórrer amb un bon ambient, ganes de caminar i ganes de fer gana! L'Albert (el fanalet vermell) va decidir deixar aquesta condició i situar-se en primer lloc... i clar, així ens va anar... Ja ens va fer perdre el camí i fer una petiteta encigalada per entre roques! Però bé, cap problema per a la tropa masca que va salvar els obstacles amb la lleugeresa d'uns cabirols. 

A les 21:15 hores, aprox, ja ens plantàvem al capdamunt de la Mola. I allà com sempre, vam poder gaudir de la imponent plana vallesana curulla de mil-i-una llumetes.

I cap a dins! Allà ja ens esperaven amb la taula parada i, a partir de llavors, orgia de bona teca, cerveses, porrons de vi, botifarres dels més diversos gustos, graellades etc.. i sobretot, i el més important, uns bons farts de riure, bones converses i un ambient acollidor.


I així va transcórrer tot el sopar, que de tant bé que estàvem vam allargar la sobretaula fins passada la mitjanit. Moment en que, amb la panxa ben contenta vam decidir emprendre el descens.

Ara sí, sense cap marrada que ens fes saltar com a cabirols (tampoc ho haguéssim pogut fer ara, plens com anàvem) vam arribar als cotxes. 

Els darrers somriures, petons, abraçades i tots cap a casa!

Vist l'èxit d'aquesta segona convocatòria (talment com a la primera), la 3a edició de ben segur tornarà a aparèixer en el calendari masca de l'any vinent!

1 Comentaris:

TIRIS ha dit...

Gràcies a l'organitzador i cap de la secció de muntanya masca, per una gran jornada d'excursionisme!!!

GRAN MISSIS, GRAN!