Crònica cursa 10km Vilafranca

El passat diumenge 3 masques (Jordi Orozco, Tiris i Mak) van desplaçar-se fins a la boira de Vilafranca per estrenar una cursa de 10km que celebrava la seva 1ª edició.

És coneguda l’afició fondista del penedés, però a tots ens va sorprendre la qualitat d’aquesta cursa, amb un recorregut totalment urbà i força ràpid, en dues voltes de 5kms.

Malgrat la boira, tots van aconseguir bones marques:

TIRIS (38:08): Després de sortir d’un procés gripal que el va tenir al llit amb febrades, es desperta diumenge amb l’energia suficient per fer una magnífica cursa i destroçar el marcador championchip dels masques fent ni més ni menys que 91.89 punts. Felicitats presi!

JORDI OROZCO (39:37): Felicitats a una de les últimes incorporacions, fa un temps genial i marca personal superant la barrera dels 40 minuts. Tot apunta que será un gran fitxatge i que té moltes coses a fer en l’asfalt mentre les seves expedicions a la muntanya li permetin.

MAK (52:21): Una setmana després del debut en mitja marató i quan el recomanable hagués estat descansar, es presenta en la boira Vilafranquina fent un primers kilometres esbojarrats i sense adonar-se’n fa marca personal! Quina masca!

En les properes setmanes l’activitat masca se centrarà en la preparació de la marató, tot un esdeveniment tant per als que participen corrents com els que participarem animant, així que anem preparant la desfilada, perquè la marató sigui molt masca!

Salut i kms!