CROSS DE MATARÓ 2009





Aquest dissabte 2 de Maig, un total de 4 masques, més un futirible masca de les terres de Lleida,van participar en el cross de la policia local de Mataró, un circuit de cross dur, però maco, molt maco al que calia fer 3 voltes i mitja per tal de completar els 10 km de la cursa. Una molt bona organització, bon tracte al corredor... en definitiva tots els que vam córrer ja la tenim com una fixa al calendari!!!


PATATA/ANXO (41:25) em nego a possar al Patata per davant de l'Anxo, ja se que ell parlarà de conspiració i totes aquestes coses, però a la classificació (tot i que ell dirà tot el contrari) surten amb el mateix temps, així que..., segurament va guanyar el Patata, per un nas de diferència, però jo no penso trepitjar el fabra durant una setmana per tal de no haver de sentir aquest paio!
Felicitats a tots dos, per una arribada a meta estil Gebre/Tergat dels millors temps!


BOB (42:15) ell s'ho va mirar de lluny, va veure com els dos animals de davant es barallaven i es deien de tot en l'últim quilometre i va preferir mantenir la seva integritat física per davant de les lluites internes dels dos paios bojos que portava davant. FELICITATS BOB per una cursa com sempre de menys a més.


GERMAN (42:38) en el seu debut en el club masques va demostrar que la zona de LLeida te una molt bona repressentació del nostre club. FELICITATS GERMAN per una cursa super-regular.


TIRIS (42:48) tot i els excessos de la nit anterior (puto Bob que em lia) va demostrar que sense entrenar també es pot fer un paper digne en un cros, i a més disfrutar de les cares desencaixades dels dos sprinters oficials del club.



En definitiva un matinal atlètic estupendo i que es va rematar amb uns estiraments i una mica de crioteràpia a la platja de Mataró....

MARE MEVA QUINS COCOS!!!!

3 Comentaris:

Patata ha dit...

Una cursa preciosa, un autèntic infern trencacames que va aconseguir doblegar el nostre home més en forma del moment, fins al punt de sucumbir davant l'estratègia keniata del patata, jejeje, que va demostrar que amb un mínim de forma, una samarreta i bambes adients, una cursa on sigui impossible mantenir un ritme constant, i la predisposició a vomitar quan arribi, és capaç de realitzar una cursa més que digne. Molt bona cursa dels Masques, superant-se davant les adversitats, el circuït trencacames i la calor (es van veure cares desencaixades a partir del Km 5). Bueno per la meva part ja està marcada amb una X al calendari de l'any següent. Al Juan li hauria encantat, com olorava a muntanya...

Bob ha dit...

Bona jornada matinal autenticament MASCA. Cursa bastant dura, peró ja se sap, era un Cros. Vam poder gaudir d´una sessió técnica del Patata (vòmit mes figura de sorra a la platja, un crack en tota regla.) Menció a part es el tema Tiris un "pájaro" que no pot entrenar ( el Dr. House encara no ha donat un diagnostic clar) però el "puta" no es pert una sola cursa, pateix com un cabró però acumula punts a la lliga,(Il Fenómeno). El pique Anxo/Patata em planteja el dubte de si deixo de correr i em dedico a veure les arribades d´aquest parell que son tot un espectacle, Felicitats a tots dos. El German s´ha de fitxar ja.
FORÇA MASQUES

Anxo ha dit...

Em toca: bona cursa....maquíssima i bastant dura, per no dir duríssima.

Personalment des del km 3 les cames no em tiraven. Vaig passar un petit infern en el qual els tres masques que venien per darrera només feien que apropar-se i el que tenia davant només feia que allunyar-se ???!!!!

En tot cas la companyia, com sempre, va fer que l'esforç valgués la pena, i a més vam poder fer una petita incursió a la platja !!! Això sí que s'hauria d'instaurar com a rutina, la visita a la platja després de cada cursa !!!

Ara ja només queda esperar la traca final a Pineda amb cursa, platja i paella !!!

Fins aviat Masques !!!